Политика за защита на личните данни

Администратор на личните данни е:

„ВМ Консултанси груп“  ЕООД

ЕИК 204373454

Адрес: гр. София, ул. „Позитано“ № 9, сграда 1, вх. „Б“, ет. 4, офис 11

Сигурността и правилното използване и обработване на личните данни са от изключително значение за „ВМ Консултанси груп“  ЕООД и нашите потребители. Затова за нас е важно те да разберат как и защо обработваме тяхната лична информация.

Администраторът на уеб сайта гарантира на своите потребители, че е предприел всички необходими мерки за защита на личните данни съгласно нормативните изисквания на Регламент (ЕС) 2016/679. С прилаганата политика за защита на личните данни Администраторът зачита правото на неприкосновеността на личността и гарантира, че полага всички необходими усилия за защита на личните както на регистрираните потребители така и на всеки оставил своите лични данни във формите на запитвания. С полагането на мерки за защита на нашето он- и офлайн съдържание ние гарантираме, че сме взели мерки срещу неправомерното обработване на ЛД данни, които получаваме. Използваме съвременни технологии и защити, за да предоставим сигурност и минимизиран риск.

Настоящата Политика за личните данни е неразривно свързана с Общите условия на„ВМ Консултанси груп“  ЕООД. Тя  не регламентира права и задължения, а цели да обясни на Вас –  нашите потребители, какви лични данни обработваме във връзка с предоставянето на услуги по доставка на канцеларски материали, защо и как ги обработваме, в това число кога е необходимо да разкриваме лични данни на трети лица и защо. Също така, с нея се предоставя информация за правата, които Вие като потребители на този сайт имате във връзка с обработването на личните Ви данни „ВМ Консултанси груп“  ЕООД.

Тази Политика за личните данни се прилага по отношение на личните данни, които „ВМ Консултанси груп“  ЕООД събира и обработва от запитвания и регистрация на този сайт и поръчки за доставка на канцеларски материали. Събирането и обработването на лични Ви данни се извършва съгласно политиката за личните данни (и/или политиката за бисквитките) за този уеб-сайт или приложенията му, както и профилите в социалните медии, към който има препратки в този сайт и са собственост на „ВМ Консултанси груп“  ЕООД

Как събираме лични данни:

На сайта на „ВМ Консултанси груп“  ЕООД има директен начин за събиране на лични данни:

  • Чрез въвеждане на данни във формата за безплатна консултация;
  • Чрез въвеждане на данни във формата за контакт;

За да можем да обработваме Вашите запитвания са ни необходими лични данни – имена, e-mail, телефон и адрес. Вие доброволно изпращате Вашето запитване до нас.

Моля, имате предвид, че Винаги можете да се откажете да получавате имейли от нас.

С каква цел събираме личните Ви данни

  • За да Ви доставим услугите, които предлагаме в нашия сайт;
  • За да Ви изпратим отговор на запитванията, които оставяте на нашия сайт;
  • За да Ви изпращаме имейли с наш месечен бюлетин, актуални новини и други маркетингови съобщения и материали, когато сте дали изричното си съгласие за това.
  • Статистически цели;

Какви данни обработваме:

Обработваме идентификационни данни за потребителя – име, презиме и фамилия, адрес, телефон и  имейл, които са необходими за извършване на услугата, предоставяне на безплатна консултация или контакт с Вас. Предоставянето на лични данни е напълно доброволно и не ограничава потребителя да разглежда съдържанието на нашия сайт. Всеки път, когато Вие като потребител отворите нашата уеб страница и всички под страници и менюта, ние получаваме информация под формата на информационен протокол. На нашия сайт има поставени маркери на Facebook, Google Adwords и Google Analytics. Тези маркери и информацията събирана от сайта ни дават информация за:

  • Уеб браузера Ви и операционната система;
  • Референта, които Ви препращат към нашата страница;
  • Продължителност и дата на посещение;
  • IP – адрес;
  • Ваши запитвания;
  • Данни за регистрация на сайта;
  • Общи демографски данни за всички потребители без детайлно профилиране;

При обработка на Вашите лични данни (ЛД) ние спазваме следните принципи:

  • Поверителност на обработването на ЛД и гарантиране на високо ниво на сигурност на поверените лични данни;
  • Законосъобразност и добросъвестност;
  • Точност и актуалност на данните;
  • Съхранение на данните Ви за точно определен срок;
  • Събират се единствено и само за изрично посочените в настоящата Политика цели;

Колко време ще съхраняваме ЛД на потребителя и всеки изпратил запитване на сайта:

„ВМ Консултанси груп“  ЕООД съхранява личните данни на потребителите толкова, колкото е необходимо, за да бъдат постигнати целите, посочени в тази Политика за личните данни, или за да бъдат спазени изисквания на законодателството. С оглед изпълнение на задълженията ни, произтичащи от данъчното и счетоводното законодателство, данни за даден потребител се съхраняват за период от 6 години.

Настоящата Политика за личните данни може да бъде променяна или допълвана поради изменение на приложимото законодателство, по инициатива на „ВМ Консултанси груп“  ЕООД, на потребителите или на компетентен орган като Комисията за защита на личните данни.

Обработка на Вашите лични данни:

Ние събираме и обработваме личните Ви данни  само за изрично изборените по-горе цели. Вашите лични данни се съхраняват в система, която отговаря на приложимото национално и европейско закондателство. Тази система се подлежи на обработка само от оторизирани от „ВМ Консултанси груп“  ЕООД лица.

Данните, които получаваме от вас доброволно, се съхраняват, за да можем:

  • Да обработваме вашите запитвания;

Уеб услуги, които използваме:

Google Analytics и Google Adwords:

Уеб услуги, предлагана от Google, Inc („Google“).

Този уебсайт използва уеб услугите на Google Analytics и Google Adwords.

Двете платформи за уеб услуги функционират чрез файлове наречени „бисквитки“. Можете да настройте браузера си, за да предотвратите записа на бисквитки. Моля, имайте предвид, че ако настройте сайта си да не събира и изпраща бисквитки, е възможно да не можете да използвате всички функции на този сайт.

Google Analytics се използва за съставяне на статистически данни за посетители на нашия сайт.

Google AdWords (можете да промените настройките си и да не ви бъдат показвани реклами от тук!) ни предоставя услуги за ремаркетинг и поведенческо насочване.

През последните месеци от Google предприеха значителни мерки, за да осигурят сигурност при оперирането с ЛД съгласно GDPR, за да продължим да използваме платформата съгласно новите правила, които се въвеждат 25/05/2018 г. Според Споразумението за Европейското икономическо пространство, Google предприе редица мерки, за да отговори на влизащата в сила директива.

Facebook и Instagram

Този сайт използва Pixel и „бисквитки“, свързан към социалната мрежа facebook.com и Instagram. Двете платформи са собственост на Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA.

Когато влезете през фейсбук в нашия сайт, той отразява тази активност и ни дава статистически данни за посещенията от двете платформи на нашия сайт. Използваме Faceobook&Instagram ремркетинг, за да ви показваме наши реклами, на продукти, които сте разглеждали на този сайт. При влизане от нашия сайт към двете платформи може да Ви бъде изискано да влезете в профила си, ако не сте го направили автоматично. Моля, имайте предвид, че не носим отговорност, ако по някакъв начин зловредна програма разчете и открадне паролата ви за социалните мрежи. Уверете се, че посещавате платформата на социалната мрежа, а не някой зловреден сайт. Чрез влизането Ви в социалната платформа ни информира, че сте посетили нашата страница или уеб сайт. За да защитите правата си при използване на една от двете или и двете платформи, се обърнете към Facebook Inc.

Какви са вашите права?

Вие можете да поискате да получите безплатна информация относно събраните за Вас лични данни. По всяко време можете да откажете Вашите лични данни да бъдат събрани и обработвани, а също така да поискате да бъдат забравен. За целта изпратете имейл на info@vm-law.bg

Ако сте дали съгласие и сте се регистрирали на нашия сайт, имате право по всяко време да се откажете от него. В този случай следва да използвате опцията за отказ, предоставена в края на всеки имейл или като пишете на info@vm-law.bg